Kategóriák
Hirdetmény

Az országos találkozót internetes közvetítésként tartjuk meg

Sajnos a november 22-dikére hirdetett országos találkozót Máriabesnyőn le kellett mondani a vírushelyzet miatt. Ezzel kapcsolatban örömmel tudatom, hogy Lupus atya november 22-én 9:30 órakor ünnepi szentmisét mutat be Dunaszigeten, amelyet a facebook és youtube csatornákon megnézhetünk.

Kedves Testvérek!

Sajnos a november 22-dikére hirdetett országos találkozót Máriabesnyőn le kellett mondani a vírushelyzet miatt. Ezzel kapcsolatban örömmel tudatom, hogy Lupus atya november 22-én 9:30 órakor ünnepi szentmisét mutat be Dunaszigeten, amelyet a facebook és youtube csatornákon megnézhetünk. Ily módon mégis országos ünnepet, találkozót tudunk megvalósítani.

A technikai dolgokról annyit, hogy a családlistákat nem kell beküldeni, elégséges, ha az apostolok, főapostolok, illetve régióvezetők állandó felügyeletéről jelzést adnak a Régiós listák nyomtatvány kitöltésével. Mindezt az internet segítségével. Ezt az állomány jelentős változásáról kell csak jelezni e-mailben vagy telefonon Mártának. Ennek a munkának elvégzéséről folyamatosan tájékozódom, szívesen segítek esetleges imacsaládok kiegészítésével más települések összefésülésével.

Ezt a munkát segíti az a sok internet elérhetőség, amin még lehet további csatlakozókat találni. Eddigi munkátok eredménye 211 címzett elérhetősége, ami még nem fedi le a teljes területet.

Remélem, hogy a Lőrinc gondolataival és Lupus atya szép szentmiséjével valóban országos ünnepet tudunk megvalósítani.

Jézus Szíve szeretetével áldott ünnepeket!

Márta 

2 hozzászólás a(z) “Az országos találkozót internetes közvetítésként tartjuk meg” című bejegyzéshez

Kedves Testvérek !
Sajnos nem találom a szentmise közvetítést , hol keressem és vissza tudom nézni Erzsébet

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük